در دومین روز از هفته سلامت در بازدید بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده از لبنیات سنتی سطح شهر لنده ۴۰۰ کیلو ماست و ۳ کیلو پنیر به دلیل شرایط نامناسب بهداشتی جمع آوری و پس از مراحل قانونی معدوم گردید.
در دومین روز از هفته سلامت در بازدید بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده از لبنیات سنتی سطح شهر لنده ۴۰۰ کیلو ماست و ۳ کیلو پنیر به دلیل شرایط نامناسب بهداشتی جمع آوری و پس از مراحل قانونی معدوم گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ مهندس فریبرز یاوریان مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: ۴۰۰ کیلو ماست و ۳ کیلو پنیر به دلیل نگهداری در شرایط نامناسب و سه کیلو گرم پنیر به علت فساد توسط بازرسان بهداشت محیط این شبکه جمع آوری و معدوم گردید.
وی افزود: برای نگهداری ماست چه ماست پاستوریزه و چه ماست خانگی و چکیده، نیاز است آن را حتما داخل یخچال و در دمای ۵ تا ۷ درجه سانتیگراد نگهداری کنید. در این دما سرعت رشد کپکها کمتر می شود و زمان بیشتری میتوان ماست را نگهداری کرد. از نگهداری ماست در دمای اتاق و مقابل نور خورشید پرهیز کنید.
مهندس یاوریان ضمن تقدیر از فعالیت ها و تلاشهای بی وقفه کارشناسان بهداشت محیط در شهرستان جهت نظارت های مثمر ثمر خاطر نشان نمود: مردم فهیم شهرستان می توانند کلیه شکایات بهداشت محیطی خود را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت، بصورت شبانه روزی پیگیری نمایند.